***       Водещите вечерни новини       на 10 април 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 10 април 
Коментари Харесай

Водещите новини! Семерджиев не бил управлявал автомобила по време на катастрофата. Доклад на МО с остри позиция срещу Русия


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 10 април   

 

„ Не управлявах аз автомобила сега на злополуката. Друг човек го управляваше, искаше да го вземе рент-а-кар. Тръгнахме от паркинга на " Макдоналдс " и той ръководи няколко минути до случая. В колата бяхме водачът, аз и още две девойки “.

***

„ Критиците на служебното държавно управление би трябвало да извърнат изключително внимание на отчета на Министерството на защитата - там има много остри позиция по отношение на Русия, каквито нито едно държавно управление до момента не е заемало. 

Ние напълно се солидаризираме с най-ревностните евроатлантици. Това е доста хубаво и значи, че в България може да има консенсус по такива значими въпроси на националната сигурност “.

„ Борисов се надява, че може да нулира брояча на греховете. Не имам вяра, че това ще му се удаде, доста мъчно ще се получи. Затова би трябвало да се отдръпна “.

***

„ Причината, заради която не вървим напред, е, че просто България след 2009 година като че ли заспа, изпадна в латентен сън, и това в този момент ни се връща като бумеранг, в това число и неналичието на промени в последните 15 години “. 

Такова мнение изрази в студито на " Лице в лице " по bTV някогашният правосъден министър Зинаида Златанова.

***

***

Във връзка с медийни изявления, че България е предложила да подари своите изтребители МиГ-29 на Украйна, Ви уведомяваме: Министерството на защитата не е провеждало диалози за безплатно даване на български изтребители МиГ-29 на Украйна. Подобно решение би довело до недостиг от качества, което е в несъгласие с Конституцията на Република България и Закона за защитата и въоръжените сили на Република България. 

***

Проверката посочила, че тримата служащи се трудят и живеят в беднотия и обществена изолираност и са обект на полова употреба.

Те са настанени в спешен център за потърпевши от принуждение.

На 5 април чиновници от районно управление (на МВР) Долни Дъбник и профилирани тактически дейности при ОДМВР – Плевен са направили претършуване в дома на 57-годишния мъж в Долни Дъбник.

***

***

В Турция завърши срокът за регистрация на политическите партии и на претендентите за депутати, включени в листите на партиите, които ще се състезават на 14 май, когато ще се състоят парламентарните и президентски избори.

***

Северна Корея е спряла да дава отговор на рутинните позвънявания на Южна Корея, които се реализират по директни информационни канали, съобщи южнокорейското министерство на защитата, представено от ДПА.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР